casparsblogg.blogg.se

Hemma!

Publicerad 2013-07-22 11:56:52 i Allmänt,

I torsdags så kom vi hem igen! Vi (Jag, Nike och pappa) har haft det jätte bra i England. Det var ortoligt varmt, typ 28 grader i York och 31 grader i London! Det roligaste i London var Big Ben! Jag tog väldigt många foton där:)
Jag han också läsa ut en hel Harry Potter bok! Jag har just börjat på bok 3 :)
Jag håller på att göra ett bildspel, så ni kommer att få se bilder. Just nu så får ni bara se en bild på York från ett parisehjul som vi åkte (Det första jag någonsin har åkt!).
 

Alaska!

Publicerad 2013-07-07 16:32:59 i Allmänt,

Idag när jag var i källaren och hjälpte till med tvätten så såg jag ett välkänt katt ansikte titta in genom fönstret, det var Alaska! Jag sprang runt huset och hämtade henne, hon såg väldigt nöjd ut, ute för första gången på egen hand (Och förhoppningsvis sista gången).  Hon måste ha trillat ur Chloés fönster när Chloé lämnade rummet för att duscha och glömde bort att stänga det.
 
 
ENGLAND
På fredag åker vi, tjoho! Nu på fredag så åker vi till England, vi kommer att åka till York och vara där i 4 dagar. Sen så åker vi till London där vi är 1 dag. 
Jag tror att jag kommer göra en video med "alla" bilder som jag tar under resan när jag kommer hem:D
 
VIDEOSAR
Jag håller på att göra nya videosar, pappa har fixat programet till datorn men videon på bussjö är filmat fel och jag kan inte använda programet för att fixa till videon. Men jag ska fixa det på något sätt!
 
FIN KLOCKA
Jag hittade en jätte fin mora klocka på röda korset på ersboda, det var exakt en sån klocka som jag vill ha. Den hade tillochmed en rund "sak" med en måne och en sol på, när det är dag så är solen framme och när det blir natt så är månen framme! Jag vill haaa!!!!!!!! Priset på denna fina klocka var 980kr!
 
 
SKOL-START!
"Snart" börjar skolan! Jag kollade på vk:s lista på allla som kom in på gymnasiet, det kom in 6 personer på Waldorf! Och jag hoppas att alla jag känner kom in på sitt gymnasium (Jag kollade bara på vilka som kom in på Waldorf)
 
Det vart ett långt inlägg :E. Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela