casparsblogg.blogg.se

Äntligen ett inlägg?

Publicerad 2013-09-22 21:39:16 i Allmänt,

Hallå! Long time no see!
Nu var det länge sedan jag gjorde ett inlägg:(
Ja, ja. Jag kan ju ialla fall informera er om att jag nu (i tisdags) har skickat in mitt körkortstillstånd:) Jag läste att det minst brukar ta 2 veckor att få det godkänt! Det tycker jag är alldeles förlänge;)
 Vad mer har jag gjort? Hmm, jag kommer faktist inte ihåg:( Men i onsdags (tror jag) så arbetade jag med nya glosor på glosboken.se, och när jag var klar med glosorna (första gången jag tränade dom) så kom det här upp på skärmen:
He, he det gick inte så bra;) Men det jag tycker är konstigt är att det står "Jättebra"
Ja, då så. Det här var allt av det här inlägget:) jag ska försöka att uppdatera oftare, jag lovar;)

Ipads

Publicerad 2013-09-16 21:37:05 i Allmänt,

Idag så fick jag reda på av Chloé att Waldorf kanske (mest troligt!) kommer att ge sina gymnasieelever en ipad och trådlöst internet! Ha, ha undra om dom kommer att få mer elever av att erbjuda det?Ja, ja jag är ialla fall glad över att jag bytte:)

Äntligen är veckan slut!

Publicerad 2013-09-14 15:26:49 i Allmänt,

Det har varit en full vecka. I tisdags så började jag på UIG och jag har typ fått springa hit och dit för att fixa olika saker:) Men nu så har jag ett skåp (nr 38) och ett tillfälligt busskort, en inloggning till Devtalk och så har jag fixat synundersökningen för att få ett körkortstillstånd. På måndag så kommer trafikverket(?) att ha fått in resultatet och jag kan ansöka om ett körkortstillstånd:D Alltså har jag fyllt 16! Nu har jag 3 år på mig att övingsköra:)
Jag har ju också fyllt år den här veckan. Jag fick massa tårta, en klocka och 2 Harry Potter böcker i present XD
Det är allt som har hänt den här veckan tror jag. Idag så har jag börjat packa ner saker i lådor. Det känns jätte roligt!
Jag får se om jag hinner göra klart alla videor och bildspel som jag har lovat till nästa vecka, men jag tror inte att jag hinner:(
Ja, ja det var allt av det här inläget:D

Många saker

Publicerad 2013-09-04 16:31:33 i Allmänt,

3 förråd med så här mycket saker ska packas ner i lådor under de kommande 3 månaderna! + så ska sakerna i vår lägenhet packas, hur ska vi hinna! :)  

På fredag

Publicerad 2013-09-03 14:13:44 i Allmänt,

På fredag så ska jag prova på UIG!
Jag hoppas det blir bra och att jag blir väl omhändetagen den dagen;)
Syns på fredag UIG:are! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela