casparsblogg.blogg.se

Bild på mig!

Publicerad 2014-07-31 22:20:05 i Allmänt,

Idag under förmiddagen städade vi hos min mormor och så handlade vi mat. Efter lunch åkte vi till min morfar på sjukhuset. Han kom ihåg mig:) men inte mamma:( Kanske det är tvärtom imorgon:/
Jag hittade också en gammal bild på mig! Den är tagen för 5 år sedan tror jag, jag hade långt hår då!

Hejdå!

   

Akta Getingarna!

Publicerad 2014-07-30 22:53:40 i Allmänt,

Idag åkte jag till Belgien! Det var en lång resa igen som började klockan 9:45 med flyget från Umeå till Stockholm. I Stockholm var vi ca 3h. Efter Stockholm åkte vi till Oslo där vi direkt bytte plan till planet mot Bryssel. I Bryssel köpte vi tåg biljetter och åkte först tåg från Bryssels flygplats till en tågstation i Bryssel. Där hade vi 3 minuter på oss att ta oss från plattform 9 till plattform 2 för att hoppa på tåget mot Hasselt. Vi kom fram i Hasselt klockan 20:30. 
Men nu är vi framme och det är roligt att vara här:D
Jag har också köpt en tandemcykel idag:D Jag längtar så mycket tills jag kommer hem och kan prova den:D (fast det är ju roligt att vara här)

Enligt dom där hemma har Habibi också blivit stucken av getingar! Dom säger att han mår bra och att det inte har svullnat upp något:/ Han hade smitit ut genom ett fönster (varför lämnar alla sina fönster öppna!!!) och ut på taket där han hade hittat ett getingbo... Han mår iaf bra enligt dom där hemma:)

Hejdå!

Mannaminne

Publicerad 2014-07-28 20:56:14 i Allmänt,

Imorse så hittade vi Alaska ute! Hon hade mest troligt hoppat ut genom Nikes fönster någon gång under morgonen! Men hon låg iaf på altanen och ville in:) 
Klockan 10:40 åkte vi och hämtade farmor och åkte mot Örnsköldsvik. I Ö-vik sökte vi först efter en fläkt till farmor, men alla var slutsålda! Sen gick vi och fikade:)
Efter Ö-vik åkte vi typ 2h mot någon by vid höga kusten, vi var på väg mot Mannaminne (typ Gamlia fast utsn alla djur)
Efter Mannaminne dkulle vi åka till havet, men vi körde jätte fel och hamnade på någon smal grusväg med branta backar! Men efter en lång stund lyckades vi vända och åkte till rätt ställe, fast då kom åskan:/

Sen började vi åka hemåt och sökte efter någonstans att äta. Det första stället vi stannade på hade fått strömavbrott och kunde inte servera någon mat:/ Så vi fick åka vidare till Ö-vik. 
I Ö-vik åt vi på en pizzeria:)

Hem kom vi klockan 20:40, alltså exakt 10h efter vi hade åkt! Hemma märkte jag att Habibi hade tyckt det var roligt att göra ett hål i mitt myggnät:(

Hejdå!

  

  

 

Våfflor!

Publicerad 2014-07-26 23:09:11 i Allmänt,

Idag har jag läst, badat, och ätit våfflor:D Haha... Jag gör verkligen inte mycket...
Hejdå!

 

Belgien

Publicerad 2014-07-26 00:20:07 i Allmänt,

Idag har jag legat ute i hammocken och läst och så har jag köpt kläder:)
Jag ska också resa till Belgien på onsdag:) Vi bokade resan idag, jag kommer bara att vara i Hasselt, men det är ju okej det med:)

Hejdå!

Vaaaaaaarmt!

Publicerad 2014-07-23 19:35:28 i Allmänt,

Idag har jag sågat ner en gren och dammsugat huset, det var otroligt jobbigt eftersom det är 29gradet i vårt hus!
Sen fick vi gäster, vi badade, åt mat och det är typ allt jag gjort idag:) (hehe... glömde att ladda upp videon)

Hejdå!

250 inlägg!

Publicerad 2014-07-22 22:55:28 i Allmänt,

Idag har jag suttit ute och rensat grusgångarna från ogräs, det tar lååång tid och är jätte uttråkande! Men man är iaf ute:)
Jag gick även ner till havet och åt en glass:)

Jag har också gjort klart videon om London! Hade tänkt att ladda upp den idag då det nu är det 250:onde inlägget:D Men jag glömde bort, så det blir nog imorgon... Jag var ju ute i värmen istället, det var till och med en klass 1 varning på "höga temperaturer längst västerbottenskustland!" Och imorgon kommer det bli ännu varmare!
 
Hejdå!

  

Veterinärn

Publicerad 2014-07-21 22:15:01 i Allmänt,

Idag åkte vi till veterinären med Oscar, han har gjort illa sitt bakben:( Benet hade svullnat upp och han haltade! Vi åkte in och de "lagade" honom, han var lite groggy i bilen men hemma mådde han bättre:) Han ska ju vara inne några dagar nu, men han lyckades självklart öppna dörren och smita ut!!!! Det är ju riktigt farligt då han har en tratt på sig och kan fastna! Men vi lyckades hitta honom igen och nu är han inne igen och alla dörrar är låsta;)
Hejdå!

 

JAG HAR BADAT!!!

Publicerad 2014-07-20 21:54:37 i Allmänt,

Idag åkte jag till Bussjö. Det var jätte varmt där och nästan alla bromsen hade dött:D
Jag hittade blåbär i Bussjö skogen också:D Dom var goda:) Hope tyckte också det så hon gick omkring och plockade själv;)

Sen kom jag hem, åt en glass och sedan badade jag i havet för första gången på typ 5 år! Eller jag har badat i Kroatien... Men första gången på många år här i Sverige!

Hejdå!

Blixten slog ner!

Publicerad 2014-07-19 23:27:53 i Allmänt,

Idag var första dagen hemma i Umeå, sov halva dagen typ:p Men jag saknar London så mycket! Jag ska göra en video om resan, men får se hur lång tid det tar:)
Vid 1 tiden lämnade vi tillbaka Bella som vi har varit kattvakt åt i 2 eller 3 veckor, minns inte riktigt. Men det har iaf varit jätte roligt att ha henne här:D
Hope passade på att stirra på henne en sista gång innan hon åkte hem;)

Sen åkte jag, pappa och Nike och handlade. Och det blev strömavbrott på Maxi! Alla saker slocknade förutom några få lampor:O Det tog 7min innan strömmen var tillbaka:)


Hejdå!

Hejdå Hope:(

Publicerad 2014-07-13 22:46:34 i Allmänt,

Idag har jag packat väskan, för imorgon åker jag till London!!!!!!:D:D:D Haha, längtar så mycket!
Habibi var väldigt trött idag, han låg först i Hopes korg, sen tänkte han gå, men han orkade bara gå ur korgen innan han föll ihop av trötthet, haha:) Fast nu ikväll springer han omkring som en galning!
Jag åkte också till farmor i Bussjö idag:) Solen sken och de flesta bromsen hade  dött:D

Farmors katt Misse var inne i hennes sovrum, och han gillar inte hundar så mycket, så vi stängde dörren in dit. Men Hope kände lukten av honom och hon satt som fast klistrad med näsan i den lilla dörrspringan...

Hope fick också bada i sjön:)
Nu ikväll kom familjen Hedin och lämnade sina kajaker (visst är dom det?) hos oss för förvaring, tror jag:) Och så tog dom med sig Hope:( Dom ska vara hundvakt åt henne medan vi är borta i London:) Tack så mycket:)

Hejdå!



På promenad med Hope

Publicerad 2014-07-12 20:35:53 i Allmänt,

Idag har jag tagit ner resväskan, jagreser ju med familjen till London på måndag:D Jag längtar sååååååå mycket!!!!!
Jag åkte också till stan och åt en glass:)
På väg hem åkte vi förbi Ica Maxi, och jag såg våran gammla bil! Haha... 
Och nu får ni äntligen(?) se min promenad med Hope, bara några månader sen...

Pizza på Vezzo

Publicerad 2014-07-11 23:52:32 i Allmänt,

Haha... Har inte gjort så mycket dom här 2 dagarna:/ Igår kväll åt jag en pizza på Vezzo och idag så övningskörde jag igen:) Fast bilen har blivit rejält smutsig... Haha...

Hejdå!

Äntligen har jag övningskört igen!

Publicerad 2014-07-09 22:37:11 i Allmänt,

Idag har jag sett på Breaking bad, lagat garageporten (den gick inte att öppna med fjärkontrollen), spelat spelet med Nike igen (glömmer hela tiden bort vad det heter!) och så har jag övningskört:D

Bilen blev väldigt smutsig eftersom vikörde  en bit på en grusväg:p

Hejdå!

Hope på rymmen!

Publicerad 2014-07-07 21:47:42 i Allmänt,

Idag har jag varit i stan och köpt ett spel, det är jätte roligt:D (jag provspelade det med Nike idag)
Jag åt också en glass på stan:)

Solen sken ju varm idag, så mamma och pappa satt ute. Jag och Nike tyckte det var för varmt (vi hade just cyklat till affär'n!) så vi satt inne och spelade spelet. Då ringer det på dörren. Pappa går in och öppnar. Ute på bron står det en kvinna och frågar:  "Har er hund sprungit bort?" ...Hehe... Då visade det sig att Hope, som vi trodde låg under busken i trädgården (som hon alltid gör) på något sätt måstat ha smitit och gått på en egen promenad ner längst Bovikenvägen! :O Som tur var gick allting bra och Hope var glad att hon hade fått åka i någon annans bil...
Hejdå!

 

Broms:(

Publicerad 2014-07-06 22:46:25 i Allmänt,

Idag har jag varit i Bussjö. Solen sken och det var jätte varmt, men det betyder att bromsen kommer framD: Dom var över allt, JAG HATAR DOM!!!
Men Hope fick iaf bada:)
Jag har också sett på Breaking Bad idag och så spelade jag Misstänkt med Nike igen:)

Hejdå!

Breaking Bad

Publicerad 2014-07-05 23:23:21 i Allmänt,

Idag har jag sett 5 avsnitt av Breaking bad, hehe... Varje avsnitt är 47 minuter långt, det betyder att jag har sett nästan 4h på Breaking bad idag... 
Men! Jag har faktiskt också spelat Misstänkt med Nike idag:) (det tog väll 1,5h...)
Och så har vår hängmatta hängts upp + så har vi köpt ett parasoll (visst heter det det?)
Hejdå!

 

Myrorna dag 14 (+ en något sen årsdag för min blogg)

Publicerad 2014-07-04 22:30:42 i Allmänt,

Idag jobbade jag min sista dag på Myrorna, det är härligt att få sommarlov, men ändå tråkigt att sluta för jag trivdes bra på Myrorna:)
Idag har jag också sett klart första säsongen av Breaking bad, hehe... Såg ut den på mindre en en vecka... Tycker iaf att den är bra:D

Jag kom också på idag att det var för ungefär 1 år sedan jag skapade min blogg! Jag skapade den dagen efter (tror jag) skolavslutningen i 9:an:) Nu måste jag komma på något bra? Vad har ni lust för att se för någon video:)?

Hejdå!

Myrorna dag 13

Publicerad 2014-07-03 19:48:09 i Allmänt,

Idag så hittade jag en radiomöbel på Myrorna, tänkte köpa den, men när jag frågade pappa om det skulle se fin ut i mitt rum så sa han att den såg för trasig ut:/ (men den var ju trasig haha...) Jag vet ju att den inte fungerar men den kanske ser fin ut ändå? Kostar endast 175kr! (Den ser mycket finare ut på fotot än vad den gör i verkligheten)  
Hemma så har Bella börjat att komma fram, det är jätte roligt att ha henne här:D (även fast Alaska blir lite sur;) )

Jag åt också jätte god mat ikväll! Det var en omelett med bröd som mamma hade gjort:)
Hejdå!


Myrorna dag 12

Publicerad 2014-07-02 21:00:38 i Allmänt,

Idag har jag byggt ihop en hylla, det var inte lätt! Det var någon jätte jobbig special hylla typ... :/ Jag träffade också pappas moster på Myrorna. 

Bella gömmer sig fortfarande, men hon har iaf varit framme lite så att jag kunde fota och kela med henne;)
Hejdå!

Myrorna dag 11

Publicerad 2014-07-01 21:22:54 i Allmänt,

Idag har jag flyttat pocketböcker från pocket-bordet till hyllorna, det tog nästan hela dagen!
Bella kom också idag, vi ska vara kattvakt åt henne i 2veckor tror jag:) Men jag har inte sett henne så mycket, hon har gömt sig under Chloés säng:/

Jag har också hittat en fin bil på blocket! Fast man måste nog kunna ganska mycket om bilmotorer för att ha en sån gammal bil? (Det är en Fiat 1100 från 1965)

Hejdå!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela