casparsblogg.blogg.se

Grey's Anatomy

Publicerad 2013-10-31 17:36:26 i Allmänt,

Idag så har jag typ inte gjort något. Men En sak som jag har gjort är att hjälpa pappa att handla. Det blev en väldigt full vagn, med chips:D
  

Jag hoppas att jag hinner se grey's anatomy ikväll. Det är typ en av dom bästa serierna jag har sett. Ni som läser min blogg borde prova den! Men alla serier har sitt slut, och jag är snart där i serien:( Det är alltid lika "sorgligt" då en bra serie eller bok tar slut...
Ja,ja Hejdå!

Stan

Publicerad 2013-10-30 22:10:42 i Allmänt,

Idag så har jag varit i stan. Jag provade glasögon (jag behöver inga, men det är roligt att passa:D).  Jag hittade 3st som jag tyckte om, haha:)



Efter jag provade glasögon så gick jag och fikade:)


När jag sedan kom hem så bestämde jag mig för att bygga ett hus i sims:P Jag blev inspirerad av huset jag såg längst vägen igår, så det vart ett liknande:) 

Hejdå!

Sörmjöle

Publicerad 2013-10-29 19:26:36 i Allmänt,

Idag så har jag och min familj varit ute i Sörmjöle. Vi kollade bara runt lite på stranden och jag tog lite bilder:
Familjen vid havet:)
En groda som jag hittade, jag tror att den var på väg att dö:( Men den rörde sig fortfarande...
Ett foto som jag tog på Hope (Tycker det vart ganska fint...)
 
Hopen gjorde en rolig grimach (stavas det så?) innan jag tog "det fina" fotot.
Hopen flamsar:)
En lila pöl på strande, olja:(
Vi hittade snäckor!
En tom strand:)
 
Hoppas ni gillade bilderna:D Här kommer en video på en fin väg vi hittade (med ett fint hus)
 
 
Och sisst men inte minst en kort video på huset (en välldig kort sekund syns huset...)
 
 Hejdå!

"Skräck promenaden"

Publicerad 2013-10-27 22:57:52 i Allmänt,

Jag går ut i den kalla kvällsluften. Dimman ser mystisk ut i skenet från gatlamporna. Jag går ut från uppfarten och ut på gatan. Plötsligt hör jag mystisk/skräckfilms musik, sån musik som alltid spelas då något läskigt kommer att hända i en film. 
 "Det är nog några "galna" ungdomar som ser på en skräckfilm i NTI huset" tänker jag. Men jag kollar mig ändå omkring. Jag går förbi huset, men det är inte därifrån som musiken kommer. Jag stannar och lyssnar. Musiken kommer från den "övergivna" kyrkstugan. Jag fortsätter att gå. Jag märker att min hand håller i ett krampaktigt grepp runt kopplet. Just när jag är på väg att gå förbi kyrkstugan, tänds ett par bil lampor på en bil som som står på andra sidan gatan. Jag stelnar till och känner hur hjärtat börjar att slå hårdare. Men jag tvingar mig att fortsätta gå. När jag passerar kyrkstugan nästan springandes, hör jag att det är travbanans komentatorröst som är musiken...  och bilen som nyss tände sina lampor backar lugnt ut från parkeringen och kör iväg. 

Det var min "äventyrliga" kvälls promenad med Hope:P Jag skrattade resten av promenaden, hur kunde jag tro att det var "skräckfilms musik" som jag hörde, haha. (Ursäkta den dåliga "berättelsen")



Men idag så har jag haft ont i huvudet (vet inte varför!:( ) Och så har mitt rum målats vitt. På tisdag så kommer några och kollar på vår lägenhet:)
Imorgon så ska jag göra lite läxa som jag inte har gjort klart ännu:( tex engelska bok recensionen (skulle har varit inne i onsdags för 2 veckor sedan, tror jag:P)
Aja, det var allt. Hejdå!
 

Bussjö

Publicerad 2013-10-26 23:50:19 i Allmänt,

Idag så har jag och pappa varit i bussjö typ hela dagen. Vi hjälpte farmor med olika saker och blev blöta i regnet:(

Videon på bussjö kommer kanske upp någon gång i veckan...


Jag har också hunnit fundera på vad jag ska bli när jag "blir stor". Just nu funderar jag på Narkossjuksköterska (eller heter det Narkossjukskötare?)  eller Flygledare:D (tips på en bra hemsida om lite fakta om olika yrken och lönestatistik: Allastudier.se (Yrken a-ö, jag tror att den finns under jobb))

Ja, det var allt. Hejdå!

Utopia :D

Publicerad 2013-10-25 22:02:02 i Allmänt,

Uutoopiiaa XD Jag var där idag:) Det var över alla mina förväntningar:) (det enda dåliga var att det inte fanns ett nytt café där)

Vi hade ju också "halloween" på skolan, och jag klädde ut mig:)
Buu!
När dagen var slut så bjöds det på halloweenfika:) 

Dagen kunde inte ha slutat bättre:) Och imorgon så är det första dagen på höstlovet! Äntligen!

B!

Publicerad 2013-10-24 21:19:34 i Allmänt,

Jag har äntligen hittat en plats för min båt! Nu kan ingen katt tugga på mastarna, moahahaha!

Igår så hade jag japanska prov. Jag fick 50,5 av 60! Ett B! Jag är jätte nöjd. Och idag på japanskan så såg vi på en rolig, men konstig japansk tv-serie som heter "My Boss, my hero". 

Imorgon så är det sista dagen innan höstlovet, tjoho! Äntligen! 
Några på UIG har också bestämmt att man ska klä ut sig med halloween kostymer, först hade jag inte tänkt att klä ut mig, men jag hittade en utklädnad nu ikväll, så jag ska klä ut mig:) (ni får se en bild på den imorgon, tror jag)
Ja, ja hejdå!

Smack, bam, krasch!

Publicerad 2013-10-21 21:21:42 i Allmänt,

Idag så har jag sett på Allt För Sverige! Äntligen så har det kommit ut en ny säsong:D

Jag har också bytt header (inte den bästa bilden, men den får vara där tills jag orkar byta den:D)
Jag skrev också en "novell" under Svenskan, vår uppgift var att skrivs om någon som hade försvunnit (man fick komma på en egen karaktär) och vad som hade hänt den:) Min blev inte så bra, men jag klistrar ändå in den i slutet:)
När dagen var slut och jag stog i kön till att gå på bussen så börjar dom som stog längst fram att slåss! Dom flyttade sig bort från kön som tur var! "Slagsmålet" tog bara några minuter och det såg inte ut som om någon blev skadad (ingen blödde ialla fall). 
Ja, ja då avslutar jag inlägget med min "novell". Hejdå:    
"Jag har just gått ut från banken och sagt hejdå till mina kollegor. Jag går fram till min nya svarta Mercedes GL som står på parkeringen mittemot banken. Jag låser upp bilen och sätter mig i den, jag sätter nyckeln i tändningen och vrider om. Inget händer. Jag svär högt och försöker igen, inget händer. Jag bestämmer mig för att låna en av bankens bilar. Jag går runt den stora banken av sten och öppnar garage porten som går in till garaget där bankens svarta och glänsande Mercedes bilar står. Det står ca 12 bilar där. Nycklarna till bilarna hänger i ett låst rum i garaget, jag låser upp rummet och tar nyckel nummer 5. Plats nummer 5 är den enklaste platsen att köra ut från, det är därför jag väljer den bilen. Jag går fram till bilens bakluckan som jag öppnar med hjälp av nyckeln. När jag lägger ner min väska i bilen så känner jag hur någon puttar in mig i bagage luckan och stänger den. Paniken sprider sig i mig och jag börjar att bankar på bakluckan och skrika på hjälp. Bilen vibrerar då den som knuffade ner mig i bakluckan startar bilen. Jag känner hur bilen börjar rulla och hur den åker ut från garaget. Jag fortsätter att banka på bakluckan och skrika efter hjälp. Personen i bilen sätter på musik. Bensin lukten från avgaserna som bilen spyr ut läcker in i bilen och får mig att må illa.

-Vad ska min fru och mina barn säga då jag inte kommer hem? Jag hoppas verkligen att de ringer polisen så fort som möjligt, tänker jag där jag ligger. Efter en lång tid, jag vet inte hur länge, så ger jag upp bankandet och lägger mitt huvud mot golvet. Min nacke och mina ben börjar göra ont efter ställningen som jag har legat i så länge. Det är så mörkt här inne att jag inte kan kolla på klockan och självklart så laddade min mobil ut tidigare idag. Bilen fortsätter att åka. Efter säkert flera timmar så känner jag att bilen svänger in på en ojämnare väg, säkert en skogsväg tänker jag.

Bilen åker allt fortare och fortare och mitt huvud studsar mot golvet då bilen åker över ojämnheterna i vägen. Helt plötsligt så är bakluckan öppen och bilen står helt still. Min arm värker så mycket att den måste vara bruten. Jag tittar upp mot den nu mörka himlen och trädtopparna som gungar i vinden. Vad det är som har hänt? Jag klättrar ut från bilen och kollar mig omkring, var är vägen som vi nyss åkte på? Vad gör vi här i den här skogbeklädda backen? Jag vänder mig om och ser bilen, helt mosad mot några träd som växer väldigt nära varandra. Jag skyndar mig fram till förardörren. Jag ser blod över hela vindrutan. Framdelen av kupén är så mosad att jag inte kan få upp dörren, hur mycket jag en drar. Jag ser nu att det sitter en man där inne helt fast klämd och troligt vis död. Jag sträcker in armen för att se om jag kan få upp hans mobil, om han har någon. Men det är för trångt så jag ger upp. Jag tänker åter igen på min familj och vad de gör nu, de måste väll vara oroliga? Marken börjar röra på sig. Alla träd och jorden som är högre upp i backen börjar att röra sig mot mig, som en lavin. Jag känner hur paniken sprids inom mig och jag springer för livet ner för backen. Jag snubblar på en rot och slår huvudet i en vass sten. Allt blir svart."



  

Söndag:)

Publicerad 2013-10-20 21:15:46 i Allmänt,

Idag så har jag, gjort läxa, övningskört, gått en långpromenad med Hope och sätt på veckans föreställning: I sista minuten på Svtplay. Jag tyckte den var bra och lite rolig:) Den handlade om ett par pensionärer och deras problem:P 


Jag har också längtat tills vi flyttar (1 december så flyttar vi in!). Men jag kom på att jag inte lagt upp en bild på huset på länge :O så jag lägger nu upp en bild (den liknar en tidigare bild;) ) på huset:)

Ja, dåså hoppas ni får en trevlig vecka. Hejdå!


  

Fredag:D

Publicerad 2013-10-18 22:50:38 i Allmänt,

Äntligen så är det fredag igen:D Idag så har jag haft två seminarium, ett i tyska och ett i svenska (inte var det roligt:/) Det är så skönt att helgen är här igen (och att det bara är en vecka kvar innan höstlovet!) Jag försökte också byta header på bloggen, men jag misslyckades (haha...:( ) Jag får se om jag gör ett till försök imorgon:)
Idag så har jag också köpt nya kläder, bl.a. En ny och varmare jacka:)

Eftersom jag har börjat med att lägga upp en bild med varje inlägg så "måste" jag ju lägga upp en idag. Men jag glömde ta en bild idag, så ni får se en bild på en rulltrappa gjord av trä som fanns i Antwerpen (Belgien).  

Ja, ja det var allt. Hejdå!

Snö

Publicerad 2013-10-17 21:30:30 i Allmänt,

Det har snöat idag! Tjoho? Några saker som är bra med snö är att man kan börja ha på sin vinterjacka då (om snön ligger kvar), så man slipper gå runt och frysa;) Det blir också ljusare ute (det är både bra och dåligt).
Jag tänker avsluta det här inlägget med två bilder jag tog på snön:



Snart är det lov:)

Publicerad 2013-10-16 21:40:25 i Allmänt,

Jag längtar så mycket till höstlovet:) Ingen skola på en vecka och förhoppningsvis inga läxor. + så kan man sova länge;)
Jag gillar verkligen inte läxor. 

När jag satt på bussen hem så såg jag en rolig sak (enligt mig) Det var en hund som satt på sätet brevid sin ägare:D

Idag så hade vi franska igen, med samma vikarie som i måndags:I  Jag förstod typ inget, haha:)
När jag kom hem så gjorde jag lite läxa och sedan så såg jag på How i met your mother med Nike:)
Ja, ja det var allt. Hejdå:D

Höst

Publicerad 2013-10-15 21:34:38 i Allmänt,

Idag så har jag haft matte prov, det gick så där (tror jag);) Och sedan efter skolan så var Oda hemma hos oss, Nike och Oda tog bilder bland löven:)
Det var först idag som jag kom att tänka på att det är höst:)
Men sen när jag gick till bilen för att övningsköra så hittade jag en:

Blomma! :D

Ja,ja vart inte ett sådant långt inlägg idag, hejdå:)

En helt vanlig dag (med franska)

Publicerad 2013-10-14 21:15:02 i Allmänt,

Det har varit en helt vanlig dag idag:) förutom på franskan då vi hade en vikarie. Hon kunde typ 5 ord på engelska och 5 ord på svenska, så hon pratade franska hela lektionen!(jag förstod ingenting av vad hon sa, det enda jag kunde förstå var då hon typ gjorde scharader för att visa vad hon menade haha...) Men jag tror inte det var någon som riktigt förstod vad hon sa, hon pratade ju väldigt snabbt! (På flytande franska...)
När jag kom hem tänkte jag göra lite läxa och bla plugga till matteprovet som är imorgon, men jag blev så trött så att jag orkade inte...  Så jag bestämde mig istället för att gå ut med Hope:)

Ja, ja det var väll allt av det här inlägget, hoppas ni gillade min video som jag lade upp igår;) Hejdå! 
 

Video!

Publicerad 2013-10-12 22:17:52 i Allmänt,

Dåså, då har jag äntligen gjort klart en video:) Det är videon på min mormor och morfars hus. Ljudet på videon är ibland före och ibland efter, tex så är dörren den bruna vid postlådan och det är självklart inga stolar och ett fönster där jag säger att det är (i slutet av videon) ;) Det finns några sådana fel i videon, men på många ställen är även ljudet rätt:) Och i början så är det grannarna mittemots hus som jag menar:)
Så jag hoppas att ni tycker om videon:)

Fredag, fredag, fredag! :D

Publicerad 2013-10-11 22:36:43 i Allmänt,

Det har varit en jätte bra dag idag:D Det var fredag, jag hade ganska roliga lektioner idag och jag hade ingen Tyska så jag slutade tidigt:) Sen så gick jag, Nike och Oda till caffé station där jag fick gratis fika av mamma. 


Sedan så fick jag sjuss (stavade jag rätt?) hem. Väl hemma så gick jag en jätte trevlig promenad med Hope i det fina höst-vädret:) När jag kom in efter promenaden så började jag att sätta ihop en video som snart ska läggas upp här på bloggen:D Sen så hittade jag en bra app som jag kan träna hiragana med:

Och dagen avslutades med att se på Bron med min familj:D Trevlig helg allihop! 

 

Jag drömde inatt...

Publicerad 2013-10-10 21:46:47 i Allmänt,

Okej, inatt så hade jag värdens konstigaste dröm, jag drömde att jag gick på ica med någon (vet ej vem) och helt plötsligt så kommer William Spetz fram till vagnen (som jag styrde) och börjar prata med personen som jag var på ica med! Dom verkade känna varandra?! Jag vet inte vad som hände sen, för jag vaknade. Men det var en jätte underlig dröm, haha:)

Men förutom drömmen så har jag haft "friluftsdag" (inte under natten, men under eftermiddagenXD). Jag dansade på den, det var inte så speciellt roligt, men det var inte tråkigt heller (förutom sista dansen (Afrikansk dans som jag inte alls hängde med på :D))

Jag har också hunnit övningsköra idag, det  var roligt, som alltid:D Det gick bättre den här gången (Körde på rätt sida och själv tycker jag att jag växlade bra;) ) Vi körde bakom st1, på en lungn rak väg med en vändplats i slutet:)

Aja, det var allt av det här inlägget, jag skriver det via appen, så jag får se hur det ser ut imorgon då jag är på datorn:)

William Spetz

Publicerad 2013-10-09 21:29:10 i Allmänt,

Ha, ha. Idag på tyskan (under japanska lektionen!) så såg vi en tysk film (Lore) på Folketshus, och när vi stod utanför och väntade så såg jag William Spetz, ha, ha. det var ganska roligt att se honom, en kändis (?). Jag gick självklart inte fram och pratade med honom, men jag kollade lite diskret på honom:p och berättade för dom jag gick med att han stod därXD
Men annars så har jag gjort klart Sam läxan (1 dag sen!) och så har vi haft franska läxförhör, gick så där:)

Brum, brum

Publicerad 2013-10-08 16:24:26 i Allmänt,

Då så, då är det äntligen gjort! Äntligen så har jag övningskört. Igår kväll så körde jag, det var bara upp och ner för gatan, men jag tycker att det gick ganska bra;) Jag höll på att köra upp på en gräsmatta, men jag han bromsa i tid:D + så körde jag på fel sida några gånger (Det är mycket man måste hålla koll på...) (Det var på en helt tom väg utanför huset), men annars så gick det bra, jag fick bara motorstopp en gång! 
Jag har tänkte faktist på att ta en bild också;)
 

Argh!

Publicerad 2013-10-06 21:26:15 i Allmänt,

Hela helgen gick åt åt att göra Sam-läxan (jag kollade på Devtalk på både lördag och söndags morgonen och såg att den skulle vara inne på måndag, men han måste ha ändrat någon gång under söndagen. För heltplötsligt så skulle den vara inne på tisdag) Men iallafall så satt jag ca 3h och gjorde den på lördagen och från 10-16 idag! :(
Konsekvensen av det vart en väldigt sur och trött Caspar:(  + så vart det väldigt lite franska gjort (jag tror att vi har något slags prov imorgon!  Jag kan den ju inte äns!!!)
 
Jag har inte heller hunnit övningsköra i helgen (pga alla läxor och att mamma inte hade tid)
 
JAG HATAR VERKLIGEN LÄXOR!!!
 
ja, ja det var väll allt. Jag hoppas verkligen att jag kommer hinna övningsköra under veckan:) Hejdå!

Zombies & Övningskörning

Publicerad 2013-10-04 23:06:49 i Allmänt,

Hallå! Äntligen så har mitt körkortstillstånd kommit! :D Jaaa! Imorgon så blir det första gången jag övningskör! O, vad roligt det ska bli:)
 
Jag har också sett min första zombie film (i lördags). Den var bra, men en dålig sak med den var att zombieserna var snabba?!
 
Jag hoppas att ni har tålamod med att jag inte skriver så många inlägg, men jag vet ju inte vad jag ska skriva om! Ni får jätte gärna ge mig tips om vad;)
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela