casparsblogg.blogg.se

"Skräck promenaden"

Publicerad 2013-10-27 22:57:52 i Allmänt,

Jag går ut i den kalla kvällsluften. Dimman ser mystisk ut i skenet från gatlamporna. Jag går ut från uppfarten och ut på gatan. Plötsligt hör jag mystisk/skräckfilms musik, sån musik som alltid spelas då något läskigt kommer att hända i en film. 
 "Det är nog några "galna" ungdomar som ser på en skräckfilm i NTI huset" tänker jag. Men jag kollar mig ändå omkring. Jag går förbi huset, men det är inte därifrån som musiken kommer. Jag stannar och lyssnar. Musiken kommer från den "övergivna" kyrkstugan. Jag fortsätter att gå. Jag märker att min hand håller i ett krampaktigt grepp runt kopplet. Just när jag är på väg att gå förbi kyrkstugan, tänds ett par bil lampor på en bil som som står på andra sidan gatan. Jag stelnar till och känner hur hjärtat börjar att slå hårdare. Men jag tvingar mig att fortsätta gå. När jag passerar kyrkstugan nästan springandes, hör jag att det är travbanans komentatorröst som är musiken...  och bilen som nyss tände sina lampor backar lugnt ut från parkeringen och kör iväg. 

Det var min "äventyrliga" kvälls promenad med Hope:P Jag skrattade resten av promenaden, hur kunde jag tro att det var "skräckfilms musik" som jag hörde, haha. (Ursäkta den dåliga "berättelsen")



Men idag så har jag haft ont i huvudet (vet inte varför!:( ) Och så har mitt rum målats vitt. På tisdag så kommer några och kollar på vår lägenhet:)
Imorgon så ska jag göra lite läxa som jag inte har gjort klart ännu:( tex engelska bok recensionen (skulle har varit inne i onsdags för 2 veckor sedan, tror jag:P)
Aja, det var allt. Hejdå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela