casparsblogg.blogg.se

Norrbyskär+Flytta!

Publicerad 2013-08-30 13:52:33 i Allmänt,

Hemma igen! Efter en lång vecka på norrbyskär med fälltmätning och astronomi så är jag hemma igen. Fast en tråkig sak är att jag blev sjuk. Låg med feber hela går kvällen och tror att jag hade feber då vi åkte hem, fast jag tog en alvedon och nu mår jag bättre:) Det var ganska roligt att mäta och rita kartan (Men det var tråkigt att räkna matten som behövs för att göra det till en karta). Vi åt god mat och det var väll ganska trevligt, men jag är fortfarande lika osäker på om jag ska byta skola eller inte:(
 
Nu är det bestämmt, vi ska flytta. Besiktningen gick bra och idag så sa pappa upp vår lägenhet! Inflyttning blir i December:) Det ska bli jätte roligt att flytta, men jag kommer nog att tröttna på att pendla:) Efter 10 år i stan så flyttar vi ut på landet igen:) Jag undrar hur länge jag kommer att kunna hålla mig borta från hemnet:) Hemnet har ju typ varit mitt liv dom 3 (?) senaste åren i mitt liv.
Men det blir underligt att inte bo på Backenvägen och istället bo på Bovikenvägen:) 
En sak som jag lovar det är att jag ska filma huset när vi flyttar in:)
 
Videon på Bussjö går det långsamt med, den är klar men den är inte vriden ännu. Så ni får nog vänta på den videon ett tag till:)

Hoppas!

Publicerad 2013-08-24 22:42:53 i Allmänt,

I fredags så togs huset vi har kollat på bort från Hemnet!
Det är ett jätte fint hus och jag tror att vi kommer köpa det om besiktningen (som är på onsdag) går bra!
Hoppas, hoppas :)
Ni får se en bild på framsidan av huset idag:)
Hoppas verkligen att vi köper det!
 

Hjälp!

Publicerad 2013-08-23 23:05:23 i Allmänt,

Ååh! Jag vet inte vad jag ska göra! Ska jag gå kvar på Waldorf eller ska jag byta till Uig. Är det för tidigt för att byta?
Det känns inte som att jag passar in med klassen som jag har nu, och matten är ganska svår. Men vem vet om jag skulle passa in på Uig?
Om jag byter från Waldorf så missar jag ju resorna, fast det är egentligen bara Barcelona resan som jag längtar mest till. Jag har ju längtat till den sen jag typ gick i 3:an! Men går jag på Uig så får jag b.la läsa Franska. 
Efter jag Nike och några från min gammla klass fikade på Kaffé Stationen och pratade om våra gymnasium så har jag börjat tvivla mer än vad jag har gjort tidigare. Ska jag gå kvar i en klass som jag ialla fall just nu inte trivs i, fast är det förtidigt att säga det? Jag tycker att ingen (Okej, vissa) har "samma personlighet" som mig + så är det lite jobbigt att vara den enda killen in klassen. 
Ååh, jag vet verkligen inte vad jag ska göra!
Nu på söndag så åker vi till Norrbyskär i en vecka och ska hålla på med fälltmätning och astronomi, det skulle vara jätte roligt om hela den gammla klassen var med, men det är den inte och det känns bara tråkigt och jobbigt att åka dit:(
Jag får se hur jag känner efter resan, men någonting måste förändras!
 
Ja, ja. Det var allt av det här inlägget. Jag tror att jag kommer lägga upp ett nytt imorgon:) 
Hejdå!

Flytta?

Publicerad 2013-08-19 21:53:54 i Allmänt,

Jag fick reda på idag att vi kan köpa huset vi kollade på i onsdags och i fredags om vi vill! Det är ett jätte fint hus (tycker jag) och jag hoppas att vi köper det! + så har jag gått handledarutbildningen, så det är bara att skicka in lite papper och vänta tills jag blir 16 och börja övningsköra! Tjoho!
 
Första skoldagen har jag gått idag också:( Känns tråkigt att börja skolan igen. + så har vi smide imorgon!!! Buhu!
Men annars så tycker jag att jag har fått ett bra schema:)

Hemma!

Publicerad 2013-08-15 13:40:50 i Allmänt,

Hallå! 
Jag är hemma igen:) Efter 2 veckor i Belgien så är det ganska skönt att vara hemma:) Vi (Jag, mamma och Nike) kom hem igen i Tisdags. Vi har haft det bra, vi åkte omkring i Belgien och såg på några städer. Jag såg mitt första stjärnfall där!:) (Eller det var väldigt många stjärnfall:))
Jag håller på och försöka göra ett bildspel från bilderna jag tog, det går inte så bra. Programet vill inte riktigt funka!
Jag hoppas att ni har haft det bra (Om det finns några som läser min blogg:)). Snart så börjar skolan, lite nervös över det men det blir ju inte någon stol skillnad för mig:)
He, he.. Jag byter ämne hela tiden och är inte så bra på att skriva... men,men
Min familj gick och kollade på ett jätte fint hus igår! Alla verkade tycka om det:) Vi har tillochmed bokat en till visning imorgon!!! Men vi får se, det är en bit utan för stan och man måste issolera (stavas det så?) ett rum:( Men huset har en jätte fin och stor trädgård!:)
Det var allt, hejdå!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela