casparsblogg.blogg.se

Nytt inlägg

Publicerad 2013-06-30 16:57:17 i Allmänt,

Under veckan så ska vi låna farmors bil och pappa hämtade den från bussjö medan jag var på hund"läger" (ska berätta mer om det någon annan gång). Farmors bil är något helt annat än vår BMW, den är otroligt varmt och långsam, jag trodde jag skulle dö så varm var bilen. Vi hade fläkten på max och ac:n på och det hjälpte inte ens. Det tog typ också 3 minuter för bilen att komma upp i 90km/h och den gick typ inte fortare. Alla bilar körde om oss på E4 :(
Farmors bil.
 
 
Nike, jag och pappa åker snart till England, den 12 åker vi! Tjoho! Jag hoppas vi får det roligt där:)
Vi har också kollat på lite hus under veckan, ett på grubbe och ett väst på stan. Jag gillade båda, men det blir inte någon av dom:( Hus priserna är otroligt höga och jag hoppas dom sjunker snart:)
 
Jag tror det var allt, ha en fortsatt trevlig sommar!

Film tips

Publicerad 2013-06-24 16:33:34 i Allmänt,

Vill bara tipsa er om en bra film, "The Terminal". Tyckte den var bra :)
Filmen handlar om en man som blir fast på en flygplatts. Ni får en länk till imdb där det finns en trailer: http://www.imdb.com/title/tt0362227/?ref_=fn_al_tt_1
 
 
 

Lite fakta?

Publicerad 2013-06-20 13:47:51 i Allmänt,

Vill bara skriva vad som hänt under veckan och vad som kommer att hända under sommaren:)
Prosper var borta i 3 dagar, han brukar alldrig vara det så jag vart orolig, men han kom tillbaka i tisdags:)
Jag är arg på bussarna som inte går, jag kan inte ta mig till stan och gå på biblioteket och fika! Jag hoppas strejken snart är över och att busschaufförerna får som de vill:) 
Den 12 Juli åker jag, Nike och Pappa till England (York) och ska hjälpa pappas kompis(?) att filma. Och den 30 Juli åker vi til Belgien och hälsar på släkten (Jag, Nike och Mamma). Det blir mycket resande i sommar, men det kommer att bli väldigt roligt! Jag och Nike ska också försöka övertala mamma att åka till New York nästa sommar, hoppas vi lyckas!
Midsommar (stavas det så?) ska vi "fira" med familjen Heinsted (Vet ej hur det stavas).
 
Jag tror att jag kommer att få en bra sommar.
 
+ så får jag får snart börja övningsköra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mina djur

Publicerad 2013-06-13 15:28:44 i Allmänt,

 
En video på mina djur får ni se på idag, pappa har fortfarande inte fixat programet till datorn så videosarna blir inte så bra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela